Høreapparater

Velkommen til Høreklinikken Hillerød, Dyrehavevej 19.

Tidsbestilling: Mandag, torsdag kl. 8-12 og 13-15. Tirsdag, onsdag, fredag: kl. 8-12.30 på øre-næse-hals-klinikkens telefonnr.: 4826 7730 tryk 2 for at blive viderestillet til Høreklinikken.

Pr 1. marts 2014 har øre-næse-halslægerne Jesper Hald og Jeppe Schwenger mulighed for at udlevere, tilpasse og servicere høreapparater fra det offentlige indkøb: Amgros. Det betyder, at hvis man stiller sig tilfreds med de høreapparater, der tilbydes fra det offentlige – altså nøjagtig det samme udvalg som på sygehusets høreklinik – kan man få høreapparater gratis efter henvisning fra øre-næse-halslægerne Jesper Hald eller Jeppe Schwenger. Vi bestiller gerne tid i vores høreklinik for patienter med høreapparatsbehov. Dette være sig til undersøgelser og høreapparatsudleveringer og justeringer. Det kan være straks efter lægeundersøgelsen eller hvis patienten ringer til vores øre-næse-halskliniks hovednummer.

Hver ørelæge får tildelt et antal høreapparater, som må udleveres gratis gennem det offentlige. Sidst på året kan denne kvote være opbrugt, så vi på dette tidspunkt af året ikke kan få lov at udlevere offentligt indkøbte høreapparater.

OBS! KVOTEN ER OPBRUGT FOR I ÅR! men det er dog muligt, at få tilsvarende høreapparater mod en egenbetaling på 1000-1500 kr./stk.  

Skulle man ønske sig noget andet end de høreapparater, som det offentlige tilbyder, er man naturligvis fortsat velkommen i Høreklinikken Hillerød som privat patient med tilskud til høreapparater efter de gældende regler med egenbetaling.

Hér tilbydes høreapparater af alle de gængse fabrikater og alle former for tilbehør. Eksempelvis fjernbetjening, telespole, bluetooth m.m.

Samarbejde med ældresagen: Køber man høreapparater af mærket Oticon følger automatisk en forsikring på apparatet med, hvis man er medlem af Ældresagen.

Til øvrige fabrikater kan en forsikring tilkøbes i Høreklinikken.

Høreklinikken er Delta-certificeret.

Link til Høreklinikken Hillerød hjemmeside:

Læs mere om høreapparatsbehandling på Region Hovedstadens hjemmeside:

Link til Region Hovedstadens hjemmeside